Cases


Mailboxcards  

odoo grafisch design website ontwikkeling
webshop ontwikkeling

Mailbox is een Belgisch merk en bestaat ondertussen al bijna 20 jaar!  Nog elke dag werken ze met een team gepassioneerd aan de collecties, die door hun eigen unieke grafisch design een grote herkenbaarheid hebben. Mailboxcards volgt steeds de laatste trends, steken alles regelmatig in een nieuw jasje, zodat ze de klant steeds kunnen blijven verrassen.

Met een op maat gemaakte Odoo webshop inclusief klantenportaal helpen we Mailboxcards in hun digitaal traject verder om ook online meer zichtbaarheid en verkoop te realiseren.

Naar de webshop 


Stride Europe

odoo website ontwikkeling webshop ontwikkeling

Of je nu een nieuwe personal training studio of groepsfysiopraktijk start, je traditionele fitnessclub opnieuw wilt inrichten of je sportteam wilt laten trainen in de best mogelijke sportschool... Stride kan je daarbij helpen! Gevestigd in België, actief in heel Europa. Stride Europe ontwerpt en bouwt toekomstbestendige functionele trainingshallen die aan al jouw behoeftes voldoen.

Voor StrideEurope mochten we met 2mprove de Odoo webshop ontwikkelen. Het werd een pareltje waar we trots op zijn! Benieuwd naar het resultaat? 

Naar de webshop 

Homeqube

odoo website ontwikkeling webshop ontwikkeling

Of je nu plannen hebt voor een starters- of gezinswoning, aan je huis een extra ruimte wil toevoegen of droomt van een hobbyruimte of poolhouse in de tuin: het modulaire HomeQube-concept past zich aan jouw wensen en budget aan. Flexibiliteit is het codewoord, want je kan gemakkelijk modules weglaten of toevoegen.

Homeqube maakte reeds gebruik van Odoo als ERP, maar vond bij 2mprove de geschikte partner voor de ontwikkeling van hun website binnen het Odoo platform

Naar de website 

Accomodata  

odoo website ontwikkeling

Terwijl 2mprove zich volledig toespitst op web ontwikkeling & digitale marketing binnen het Odoo platform biedt Accomodata complete IT-dienstverlening in bedrijfssoftware en  automatiseert taken, versnelt processen en schept inzicht.   Accomodata levert advies in digitale transformatie en implementeert hypermoderne bedrijfsapplicaties. Resultaat: uw bedrijf neemt voorsprong op uw concurrenten.

Naar de website 

Project Zero

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling

Een groenere wereld zonder CO2-uitstoot. Dat is waar Project Zero uit Waregem naar streeft. Door in te zetten op kwaliteitsvolle, CO2-neutrale energieoplossingen ondersteunen we installateurs, elektriciens en professionals in het aanbieden van een totaaloplossing naar hun klanten.

Bij Project Zero mocht 2mprove instaan voor de grafische opmaak  van de webshop op basis van de huisstijl en de ontwikkeling van de  Odoo omgeving inclusief klantportaal. Meewerken aan een groenere wereld willen we toch allemaal?

Naar de website 

Locx

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling

Veiligheid voorop? Uiteraard! Locx voorziet als slotenmaker online wisselstukken en toebehoren voor particulieren en slotenmakers in het ganse land. Aan de hand van een gebruiksvriendelijk online platform, inclusief klantportaal, snelle levering en een "niet te schatten" service geven ze deze specifieke branche extra kleur.

WORK IN PROGRESS - Voor Locx verzorgen we op dit ogenblik het grafisch design en de ontwikkeling van de Odoo webshop inclusief klantportaal.

E3 SAXO CLASSIC  

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling

E3 Saxo Classic is een wielerwedstrijd met vertrek en aankomst te Harelbeke.Het is een ca. 200 kilometer lange wedstrijd voor eliterenners, die sinds 1958 wordt georganiseerd door de vzw Hand in Hand. De wedstrijd werd voor het eerst verreden ten tijde van de aanleg van de E3 (thans E17), de autosnelweg tussen Harelbeke en Antwerpen en het parcours ging de eerste jaren dan ook van Harelbeke naar Antwerpen en vice versa.

WORK IN PROGRESS - Voor E3 verzorgen we op dit ogenblik het grafisch design en de ontwikkeling van de Odoo webshop i.s.m. Accomodata.

Naar de website 

Beaven

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling

Opgericht in 1770 met een lange geschiedenis in de zeemleer- en autoverzorgingsindustrie. Beaven gebruikt hun schat aan ervaring en eersteklas kennis om de tijd voor te blijven. Door de krachten te bundelen met het Duitse zusterbedrijf, Lemmen GmbH gevestigd in Burscheid (Köln), kan je bij Beaven profiteren van hun 75 jaar lange ervaring in de productie van natuurlijke en synthetische sponzen. Uitstekende producten en een onberispelijke service typeert deze specialist in accessoires voor autoverzorging.

WORK IN PROGRESS - Voor Beaven ontwikkelen we op dit ogenblik de nieuwe meertalige Odoo webshop in een multisite omgeving inclusief klantportaal  & klantspecifieke prijzen.


Denolf

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling

Willy De Nolf is een Belgische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten, spillen en bomen in potten. Zij bieden een assortiment aan van ruim 1600 soorten in verschillende potmaten, wat garant staat voor een aanbod van bijna 3000 referenties. Ze hebben alles op voorraad en kunnen zo vlot aan uw behoeften voldoen.

WORK IN PROGRESS - Voor Willy De Nolf ontwikkelen we op dit ogenblik de nieuwe Odoo webshop inclusief klantportaal en op maat gemaakte functionaliteiten.

Rotolux

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling

Rotolux is een Belgische producent van cadeaupapier. Ze ontwerpen en produceren sinds 1986 cadeaupapier en geschenkverpakkingen met hart en ziel voor groothandels en winkelketens. Met hun eigen ontwerpstudio en productie is Rotolux onbetwist de specialist voor hoogwaardig geschenkpapier.

Naar de website 

Zakenkantoor Vandamme

WORK IN PROGRESS odoo website ontwikkeling

Je leven verandert? Je verzekeringen & spaargedrag ook! Zakenkantoor Vandamme helpt je jouw verzekeringspakket up-to-date te brengen, adviseert je bij jouw beleggingen en helpt je met leningen op maat. Jarenlange ervaring, een hands-on mentaliteit en strategische aanpak is waar Zakenkantoor Vandamme voor jou of jouw bedrijf het verschil kan maken!

WORK IN PROGRESS - Voor Zakenkantoor Vandamme ontwikkelt 2mprove op dit ogenblik 2 Odoo websites op basis van een door de klant aangeleverd grafisch design.

Dreambeats

odoo grafisch design
website ontwikkeling

Dreambeats Festival is een EDM, Dance, Techno & Retro Festival in het hartje van Kortemark. Elk jaar verwelkomen ze de beste en opkomende artiesten op 4 podia. If you can dream, you can do it!

Naar de website 

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!