Cases


Teatonic  

odoo website ontwikkeling
webshop ontwikkeling


Teatonic, jouw go-to webshop voor premium theeën en natuurlijke theeproducten, verwelkomt je in een wereld van gezond genieten. De zorgvuldig samengestelde collectie biedt heerlijke blends aan die een gezonde levensstijl ondersteunen. 

Bij Teatonic gelooft men echt in de kracht van natuurlijke ingrediënten om het welzijn te bevorderen. Ontdek ene unieke selectie en omarm de eenvoudige geneugten van thee, met liefde en toewijding samengesteld.

Naar de webshop 

St. Christophe Comedy Café

odoo website ontwikkeling webshop ontwikkeling


St. Christophe Comedy Café 2024, dé plek voor een avond vol humor en gezelligheid. St. Christophe biedt een uniek platform voor getalenteerde comedians om jou te vermaken met hun bruisende optredens. 

Ontdek de beste stand-up comedy acts van het moment en laat je meeslepen door de magie en krullen van het lachen. Bij St. Christophe Comedy Café 2024 draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke herinneringen en het delen van vreugde met het publiek.

Naar de website 

Mailboxcards  

odoo grafisch design website ontwikkeling
webshop ontwikkeling


Mailbox is een Belgisch merk en bestaat ondertussen al bijna 20 jaar!  Nog elke dag werken ze met een team gepassioneerd aan de collecties, die door hun eigen unieke grafisch design een grote herkenbaarheid hebben. Mailboxcards volgt steeds de laatste trends, steken alles regelmatig in een nieuw jasje, zodat ze de klant steeds kunnen blijven verrassen.

Met een op maat gemaakte Odoo webshop inclusief klantenportaal helpen we Mailboxcards in hun digitaal traject verder om ook online meer zichtbaarheid en verkoop te realiseren.

Naar de webshop 


Stride Europe

odoo website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Of je nu een nieuwe personal training studio of groepsfysiopraktijk start, je traditionele fitnessclub opnieuw wilt inrichten of je sportteam wilt laten trainen in de best mogelijke sportschool... Stride kan je daarbij helpen! Gevestigd in België, actief in heel Europa. Stride Europe ontwerpt en bouwt toekomstbestendige functionele trainingshallen die aan al jouw behoeftes voldoen.

Voor StrideEurope mochten we met 2mprove de Odoo webshop ontwikkelen. Het werd een pareltje waar we trots op zijn! Benieuwd naar het resultaat? 

Naar de webshop 

Homeqube

odoo website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Of je nu plannen hebt voor een starters- of gezinswoning, aan je huis een extra ruimte wil toevoegen of droomt van een hobbyruimte of poolhouse in de tuin: het modulaire HomeQube-concept past zich aan jouw wensen en budget aan. Flexibiliteit is het codewoord, want je kan gemakkelijk modules weglaten of toevoegen.

Homeqube maakte reeds gebruik van Odoo als ERP, maar vond bij 2mprove de geschikte partner voor de ontwikkeling van hun website binnen het Odoo platform

Naar de website 

Accomodata  

odoo website ontwikkeling


Terwijl 2mprove zich volledig toespitst op web ontwikkeling & digitale marketing binnen het Odoo platform biedt Accomodata complete IT-dienstverlening in bedrijfssoftware en  automatiseert taken, versnelt processen en schept inzicht.   Accomodata levert advies in digitale transformatie en implementeert hypermoderne bedrijfsapplicaties. Resultaat: uw bedrijf neemt voorsprong op uw concurrenten.

Naar de website 

Project Zero

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Een groenere wereld zonder CO2-uitstoot. Dat is waar Project Zero uit Waregem naar streeft. Door in te zetten op kwaliteitsvolle, CO2-neutrale energieoplossingen ondersteunen we installateurs, elektriciens en professionals in het aanbieden van een totaaloplossing naar hun klanten.

Bij Project Zero mocht 2mprove instaan voor de grafische opmaak  van de webshop op basis van de huisstijl en de ontwikkeling van de  Odoo omgeving inclusief klantportaal. Meewerken aan een groenere wereld willen we toch allemaal?

Naar de website 

Schoenmakerij Danick

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Veiligheid voorop? Uiteraard! Locx voorziet als slotenmaker online wisselstukken en toebehoren voor particulieren en slotenmakers in het ganse land. Aan de hand van een gebruiksvriendelijk online platform, inclusief klantportaal, snelle levering en een "niet te schatten" service geven ze deze specifieke branche extra kleur.

WORK IN PROGRESS - Voor Locx verzorgen we op dit ogenblik het grafisch design en de ontwikkeling van de Odoo webshop inclusief klantportaal.

E3 SAXO CLASSIC  

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


E3 Saxo Classic is een wielerwedstrijd met vertrek en aankomst te Harelbeke.Het is een ca. 200 kilometer lange wedstrijd voor eliterenners, die sinds 1958 wordt georganiseerd door de vzw Hand in Hand. De wedstrijd werd voor het eerst verreden ten tijde van de aanleg van de E3 (thans E17), de autosnelweg tussen Harelbeke en Antwerpen en het parcours ging de eerste jaren dan ook van Harelbeke naar Antwerpen en vice versa.

WORK IN PROGRESS - Voor E3 verzorgen we op dit ogenblik het grafisch design en de ontwikkeling van de Odoo webshop i.s.m. Accomodata.

Naar de website 

Beaven

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Opgericht in 1770 met een lange geschiedenis in de zeemleer- en autoverzorgingsindustrie. Beaven gebruikt hun schat aan ervaring en eersteklas kennis om de tijd voor te blijven. Door de krachten te bundelen met het Duitse zusterbedrijf, Lemmen GmbH gevestigd in Burscheid (Köln), kan je bij Beaven profiteren van hun 75 jaar lange ervaring in de productie van natuurlijke en synthetische sponzen. Uitstekende producten en een onberispelijke service typeert deze specialist in accessoires voor autoverzorging.

WORK IN PROGRESS - Voor Beaven ontwikkelen we op dit ogenblik de nieuwe meertalige Odoo webshop in een multisite omgeving inclusief klantportaal  & klantspecifieke prijzen.


Denolf

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Willy De Nolf is een Belgische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten, spillen en bomen in potten. Zij bieden een assortiment aan van ruim 1600 soorten in verschillende potmaten, wat garant staat voor een aanbod van bijna 3000 referenties. Ze hebben alles op voorraad en kunnen zo vlot aan uw behoeften voldoen.

WORK IN PROGRESS - Voor Willy De Nolf ontwikkelen we op dit ogenblik de nieuwe Odoo webshop inclusief klantportaal en op maat gemaakte functionaliteiten.

Rotolux

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Rotolux is een Belgische producent van cadeaupapier. Ze ontwerpen en produceren sinds 1986 cadeaupapier en geschenkverpakkingen met hart en ziel voor groothandels en winkelketens. Met hun eigen ontwerpstudio en productie is Rotolux onbetwist de specialist voor hoogwaardig geschenkpapier.

Naar de website 

Zakenkantoor Vandamme

WORK IN PROGRESS odoo website ontwikkeling


Je leven verandert? Je verzekeringen & spaargedrag ook! Zakenkantoor Vandamme helpt je jouw verzekeringspakket up-to-date te brengen, adviseert je bij jouw beleggingen en helpt je met leningen op maat. Jarenlange ervaring, een hands-on mentaliteit en strategische aanpak is waar Zakenkantoor Vandamme voor jou of jouw bedrijf het verschil kan maken!

WORK IN PROGRESS - Voor Zakenkantoor Vandamme ontwikkelt 2mprove op dit ogenblik 2 Odoo websites op basis van een door de klant aangeleverd grafisch design.

Dreambeats

odoo grafisch design
website ontwikkeling


Dreambeats Festival is een EDM, Dance, Techno & Retro Festival in het hartje van Kortemark. Elk jaar verwelkomen ze de beste en opkomende artiesten op 4 podia. If you can dream, you can do it!

Naar de website 

G-Art

odoo grafisch design
website ontwikkeling


Waar alchemisten hun magie gebruiken om ruwe ideeën te transformeren tot prachtige, betekenisvolle tatoeages. Stap binnen in ons creatieve toevluchtsoord, waar de passie voor inkt tot leven komt. Laat je betoveren door onze topkwaliteit en dompel jezelf onder in een onvergetelijke ervaring.

Naar de website 

Fantasty

wordpress grafisch design
website ontwikkeling offerte tool


Op zoek naar unieke geschenkpakketten voor bedrijven en verkoopoplossingen voor verenigingen en scholen.

Dompel je bedrijf onder in de wereld van unieke geschenkpakketten en/of ontdek krachtige manieren om geld te verdienen voor je vereniging. Bij Fantasty vind je de perfecte mix van een fantastisch en tasty aanbod. Fantasty toch?

Naar de website 

Joverma

odoo grafisch design
website ontwikkeling


Vrachtwagens met kraan, een containersysteem, open laadbakken, kippers, aluminium kraan, … dan bent u bij Joverma aan het juiste adres! Joverma combineert een ruim aanbod aan kraanwagens met een uitgebreide kennis door ervaring. Ook een chauffeur nodig voor deze werken? Geen probleem! Samen met u zoeken zij naar een gepaste oplossing voor uw opdracht.

Naar de website 

Best Advice

odoo website ontwikkeling


Word je volledig GAGA van CRM, CPL, CMS, LTV B2B B2C
ROI KPI CTR ESP NPS en QR?

best_advice adviseert en begeleidt u met ontwikkeling
van de juiste communicatiestrategie en de uitrol van uw
marketing- en communicatieplan.

Naar de website 

Hocameat

odoo grafisch design
website ontwikkeling


Hoca Meat Products is gespecialiseerd in het vervaardigen van vleeswaren voor de moslimmarkt. Onder het huismerk, Zahra, bieden zij klanten een gediversifieerd assortiment aan. Alle producten worden strikt bereid volgens de halal normen.

Gespecialiseerde groothandelaars in binnen- en buitenland verzorgen de distributie naar slagerijen, traiteurs en supermarkten.

Naar de website 

Depraet's

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Met meer dan 150 jaar ervaring is Depraet’s is een begrip in de sector van   bedrijfskleding en veiligheidskleding voor KMO  (industrie, bouw, handelaars, horeca…), OCMW, WZC, scholen, openbare besturen, medische en paramedische sectoren, dienstverlenende  ondernemingen…

Naar de website 

Roeselare Awards

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


De productieve spil van Zuid-West-Vlaanderen, een aantrekkingspool voor mensen, talent en bedrijven. De Roeselare Awards zet al meer dan 20 jaar het vitale imago van de Rodenbachstad in de verf door uitzonderlijke bedrijven, handelszaken en individuen te belonen.

Op het slotevent worden de awards uitgereikt. Dit is steevast een bruisende feestavond vol acts en een fantastische show met afterparty.


Aluvida

Wordpress grafisch design
website ontwikkeling


Op zoek naar een kwalitatieve carport, terrasoverkapping of fietsenstalling? Bij Aluvida ben je aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring achter de kiezen en oog voor jouw wensen, staan we altijd garant voor een mooi resultaat waar je jaren van geniet. Alle producten zijn gemaakt uit aluminium en ze stellen deze zelf samen in hun atelier. Aluvida, dat is 100% Belgisch vakmanschap aan huis geleverd én geplaatst.​

Naar de website 

Mint Consult

Wordpress website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Mint Consult helpt internationale bedrijven en andere werkgevers hun loonbeleid te optimaliseren. Hun expertise in belastingrecht en loonfiscaliteit gebruiken ze om een efficiënt beloningssysteem uit te werken. Hun doel? Uw werknemers blijven motiveren en uw onderneming doen groeien.

Managing Director Sven Monsaert is de man achter Mint Consult. Hij werkte meer dan 15 jaar als Tax Consultant voor een groot internationaal consultancybedrijf, waar hij een brede ervaring opdeed in global mobilitycompensation & benefitsdirector’s remunerations en business coaching.​

Naar de website

Kampeerder

Odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


K2 en de Kampeerder zijn dé referentie voor technische outdoorkledij in Antwerpen en ver daarbuiten. Al sinds de begindagen zijn zij gespecialiseerd in kampeermateriaal , klimmateriaal en outdoorkledij.

Naar de webshop

Brandweer Westhoek

Wordpress grafisch design
website ontwikkeling intranet


Een schitterend team van toegewijde, vrijwillige en professionele brandweermannen en -vrouwen die de veiligheid van de Westhoek altijd weer voorop stellen. Voor Brandweer Westhoek ontwikkelen we momenteel een uitgebreide multi-site omgeving met intranet en tal van op maat gemaakte functionaliteiten....


De 3 Advocaten

Wordpress website ontwikkeling


Als kantoor bundelt De 3 Advocaten op dit moment  75 jaar ervaring in de advocatuur. De 3 Advocaten adviseert zowel particulieren als ondernemingen en staan hen bij in het kader van onderhandelingen, bemiddelingen en procedures.

Hun gecombineerde ervaring is voor u beslist een meerwaarde!

 Naar de website

Act in Time

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling customer portal


Act in Time bestaat inmiddels ruim 30 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een gerespecteerd en betrouwbare leverancier van onderdelen voor machine en apparatenbouw. Sinds enkele jaren ligt de focus volledig op 'mechatronica' en kan u rekenen op hun professioneel advies voor een los onderdeel of totaaloplossing!


Villa Sabbia

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling


Een vakantiewoning gelegen in een rustige en idyllische omgeving, omringd door prachtige natuur en uitzicht op de bergen. De perfecte uitvalsbasis voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en avontuur.


Vanexco  

odoo grafisch design website ontwikkeling


Vanexco, uw betrouwbare partner met meer dan 40 jaar aan ongeëvenaarde ervaring in technische projecten. Met zijn jarenlange ervaring op vlak van technische ondersteuning bij projecten in binnen- en buitenland, heeft Vanexco een expertise in het onderhoud van industriële installaties. U kunt vertrouwen op onze technische ondersteuning om uw projecten soepel te laten verlopen.

Naar de website 

Sunderltd

odoo website ontwikkeling


Sunder LTD, verdeler van Optimedia, een toonaangevende fabrikant van PVC- en aluminiumramen en -deuren in Europa, heet u van harte welkom. 

Bij Sunder ligt de nadruk op hoogwaardig schrijnwerk & een stijlvolle esthetiek voor uw woning of bouwproject.

  

Naar de website 

Groene halte  

odoo website ontwikkeling
webshop ontwikkeling


Ontdek het vernieuwende concept van Groene Halte. Sinds de lancering in 2004 heeft TreinTramBus wandelliefhebbers gestimuleerd om te reizen met het openbaar vervoer naar prachtige wandelroutes. Begin je avontuur bij Groene Halte A, gelegen aan het startpunt van een adembenemende wandeling, en eindig je reis bij Groene Halte B, waar je weer kunt instappen.

Naar de website 

Trislot  

Wordpress grafisch designwebsite ontwikkeling


Trislot, jouw betrouwbare bron voor hoogwaardige sleufdraadfilterelementen, heet je van harte welkom. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn ze een toonaangevende partner in de filtratie-industrie. Bij Trislot streeft men naar innovatie en vakmanschap, waardoor ze de norm stellen in onze sector. 

Ontdek hun uitgebreide collectie en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en prestaties.

Naar de website 

Endless doors  

odoo website ontwikkeling


Endless Doors, jouw specialist in industriële poorten en garagepoorten, verwelkomt je graag. Met een schat aan ervaring zijn ze een vertrouwde naam in de sector. Hun focus op kwaliteit en innovatie heeft hen een leidende positie in de markt bezorgd . Door middel van hun uitgebreide netwerk van partners staan ze klaar om aan al jouw behoeften te voldoen.

Naar de website 

Alterra

WORK IN PROGRESSgrafisch designOdoo website ontwikkeling


Allterra, jouw partner voor toonaangevende oplossingen in landmeetkunde, bouw- en nutsbedrijven, engineering, hydrografie en waterbouw, staat voor je klaar. Met hun expertise en toewijding leveren ze hoogwaardige diensten en producten die voldoen aan de eisen van diverse sectoren.  

Noola  

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design website ontwikkeling
webshop ontwikkeling


Noola, jouw partner voor zowel dansers als dansscholen, biedt een uitgebreide collectie danskleding en dansschoenen aan  gecombineerd met een uitmuntende service. Met een supersnelle levering op de volgende dag voor bestellingen tot 14u, kunt u snel genieten van een nieuwe dansoutfit.

Bij Noola levert men wekelijks in de dansschool van uw keuze, zodat u altijd kunt rekenen op de beste service. 

Casa Grande

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design website ontwikkeling


Welkom bij Casa Grande, jouw specialist in domotica, wifi, audio & beeld. Casa Grande biedt een uitgebreid assortiment aan producten en oplossingen om jouw huis slimmer en comfortabeler te maken. Van geavanceerde domoticasystemen tot krachtige wifi-netwerken en hoogwaardige audio- en beeldapparatuur, Casa grande heeft alles in huis om jouw leefruimte te transformeren.   

Prevet  

odoo grafisch design website ontwikkeling


Prevet is opgericht met het idee dat het uitvoeren van geplande controles ernstige aandoeningen bij paarden kan voorkomen. Dit past binnen hun visie van paardenmanagement, waarbij ze zich aanpassen aan de individuele behoeften van zowel het paard als de eigenaar. 

Met hun uitgebreide kennis en vaardigheden in de paardengeneeskunde bieden ze deskundig advies aan.

Odoo 4 fashion

WORK IN PROGRESS odoo website ontwikkeling


Odoo 4 Fashion is een geavanceerde en intuïtieve softwareoplossing, speciaal ontworpen voor fashionbedrijven.​ 

Odoo for Fashion biedt een geïntegreerd platform dat een breed scala aan zakelijke behoeften dekt, waaronder E.R.P. en Financiën, artikelcreatie en productie, eBusiness voor b2b & b2c, en multi-store retail.

De alles-in-één aanpak stroomlijnt operaties, vermindert de noodzaak van meerdere softwareoplossingen en bevordert naadloze samenwerking tussen afdelingen.

De Meyer  

WORK IN PROGRESSodoo website ontwikkeling

 

Stap binnen bij De Meyer, dé groothandel voor sanitair en verwarming met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1865.

Sinds 1985 is De Meyer uitgegroeid tot dé referentie in de Vlaamse Ardennen op het gebied van kwalitatieve verwarmings- en sanitaire oplossingen. Zowel particulieren als professionals vinden bij De Meyer een uitgebreid assortiment en deskundig advies.

Galico

WORK IN PROGRESS odoo website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Galico is dé partner voor Europese retail en e-commerce op het gebied van huis-, tuin- en klusplezier. Galico biedt een breed scala aan producten en diensten aan, met focus op kostenefficiëntie, flexibiliteit en duurzaamheid. De investeringen in mensen, infrastructuur en technologie maken van Galico een modern en performant bedrijf met een sterke nadruk op uitmuntende uitleveringsgraad en langetermijnrelaties.

Biobox  

WORK IN PROGRESS odoo website ontwikkeling


Biobox biedt een assortiment aan botanische producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. De Biobox producten zijn afkomstig van plantaardige bronnen & ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. 

PDR Driver Services

odoo website ontwikkeling


Sinds 2008 heeft PDRD duizenden klanten van vervoer voorzien. Met de comfortabele en ruime wagens kunnen zij u naar elke bestemming in Europa brengen. Door hun focus op klanttevredenheid en betrouwbaarheid, groeit PDR Driver Services elk jaar verder. Onlangs hebben ze het gerenommeerde Hertz in Gent aan hun portfolio toegevoegd, waarmee ze de dienstverlening nog verder hebben versterkt.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!