Cases


Mailboxcards  

odoo grafisch design website ontwikkeling
webshop ontwikkeling


Mailbox is een Belgisch merk en bestaat ondertussen al bijna 20 jaar!  Nog elke dag werken ze met een team gepassioneerd aan de collecties, die door hun eigen unieke grafisch design een grote herkenbaarheid hebben. Mailboxcards volgt steeds de laatste trends, steken alles regelmatig in een nieuw jasje, zodat ze de klant steeds kunnen blijven verrassen.

Met een op maat gemaakte Odoo webshop inclusief klantenportaal helpen we Mailboxcards in hun digitaal traject verder om ook online meer zichtbaarheid en verkoop te realiseren.

Naar de webshop 


Stride Europe

odoo website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Of je nu een nieuwe personal training studio of groepsfysiopraktijk start, je traditionele fitnessclub opnieuw wilt inrichten of je sportteam wilt laten trainen in de best mogelijke sportschool... Stride kan je daarbij helpen! Gevestigd in België, actief in heel Europa. Stride Europe ontwerpt en bouwt toekomstbestendige functionele trainingshallen die aan al jouw behoeftes voldoen.

Voor StrideEurope mochten we met 2mprove de Odoo webshop ontwikkelen. Het werd een pareltje waar we trots op zijn! Benieuwd naar het resultaat? 

Naar de webshop 

Homeqube

odoo website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Of je nu plannen hebt voor een starters- of gezinswoning, aan je huis een extra ruimte wil toevoegen of droomt van een hobbyruimte of poolhouse in de tuin: het modulaire HomeQube-concept past zich aan jouw wensen en budget aan. Flexibiliteit is het codewoord, want je kan gemakkelijk modules weglaten of toevoegen.

Homeqube maakte reeds gebruik van Odoo als ERP, maar vond bij 2mprove de geschikte partner voor de ontwikkeling van hun website binnen het Odoo platform

Naar de website 

Accomodata  

odoo website ontwikkeling


Terwijl 2mprove zich volledig toespitst op web ontwikkeling & digitale marketing binnen het Odoo platform biedt Accomodata complete IT-dienstverlening in bedrijfssoftware en  automatiseert taken, versnelt processen en schept inzicht.   Accomodata levert advies in digitale transformatie en implementeert hypermoderne bedrijfsapplicaties. Resultaat: uw bedrijf neemt voorsprong op uw concurrenten.

Naar de website 

Project Zero

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Een groenere wereld zonder CO2-uitstoot. Dat is waar Project Zero uit Waregem naar streeft. Door in te zetten op kwaliteitsvolle, CO2-neutrale energieoplossingen ondersteunen we installateurs, elektriciens en professionals in het aanbieden van een totaaloplossing naar hun klanten.

Bij Project Zero mocht 2mprove instaan voor de grafische opmaak  van de webshop op basis van de huisstijl en de ontwikkeling van de  Odoo omgeving inclusief klantportaal. Meewerken aan een groenere wereld willen we toch allemaal?

Naar de website 

Schoenmakerij Danick

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Veiligheid voorop? Uiteraard! Locx voorziet als slotenmaker online wisselstukken en toebehoren voor particulieren en slotenmakers in het ganse land. Aan de hand van een gebruiksvriendelijk online platform, inclusief klantportaal, snelle levering en een "niet te schatten" service geven ze deze specifieke branche extra kleur.

WORK IN PROGRESS - Voor Locx verzorgen we op dit ogenblik het grafisch design en de ontwikkeling van de Odoo webshop inclusief klantportaal.

E3 SAXO CLASSIC  

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


E3 Saxo Classic is een wielerwedstrijd met vertrek en aankomst te Harelbeke.Het is een ca. 200 kilometer lange wedstrijd voor eliterenners, die sinds 1958 wordt georganiseerd door de vzw Hand in Hand. De wedstrijd werd voor het eerst verreden ten tijde van de aanleg van de E3 (thans E17), de autosnelweg tussen Harelbeke en Antwerpen en het parcours ging de eerste jaren dan ook van Harelbeke naar Antwerpen en vice versa.

WORK IN PROGRESS - Voor E3 verzorgen we op dit ogenblik het grafisch design en de ontwikkeling van de Odoo webshop i.s.m. Accomodata.

Naar de website 

Beaven

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Opgericht in 1770 met een lange geschiedenis in de zeemleer- en autoverzorgingsindustrie. Beaven gebruikt hun schat aan ervaring en eersteklas kennis om de tijd voor te blijven. Door de krachten te bundelen met het Duitse zusterbedrijf, Lemmen GmbH gevestigd in Burscheid (Köln), kan je bij Beaven profiteren van hun 75 jaar lange ervaring in de productie van natuurlijke en synthetische sponzen. Uitstekende producten en een onberispelijke service typeert deze specialist in accessoires voor autoverzorging.

WORK IN PROGRESS - Voor Beaven ontwikkelen we op dit ogenblik de nieuwe meertalige Odoo webshop in een multisite omgeving inclusief klantportaal  & klantspecifieke prijzen.


Denolf

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Willy De Nolf is een Belgische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten, spillen en bomen in potten. Zij bieden een assortiment aan van ruim 1600 soorten in verschillende potmaten, wat garant staat voor een aanbod van bijna 3000 referenties. Ze hebben alles op voorraad en kunnen zo vlot aan uw behoeften voldoen.

WORK IN PROGRESS - Voor Willy De Nolf ontwikkelen we op dit ogenblik de nieuwe Odoo webshop inclusief klantportaal en op maat gemaakte functionaliteiten.

Rotolux

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Rotolux is een Belgische producent van cadeaupapier. Ze ontwerpen en produceren sinds 1986 cadeaupapier en geschenkverpakkingen met hart en ziel voor groothandels en winkelketens. Met hun eigen ontwerpstudio en productie is Rotolux onbetwist de specialist voor hoogwaardig geschenkpapier.

Naar de website 

Zakenkantoor Vandamme

WORK IN PROGRESS odoo website ontwikkeling


Je leven verandert? Je verzekeringen & spaargedrag ook! Zakenkantoor Vandamme helpt je jouw verzekeringspakket up-to-date te brengen, adviseert je bij jouw beleggingen en helpt je met leningen op maat. Jarenlange ervaring, een hands-on mentaliteit en strategische aanpak is waar Zakenkantoor Vandamme voor jou of jouw bedrijf het verschil kan maken!

WORK IN PROGRESS - Voor Zakenkantoor Vandamme ontwikkelt 2mprove op dit ogenblik 2 Odoo websites op basis van een door de klant aangeleverd grafisch design.

Dreambeats

odoo grafisch design
website ontwikkeling


Dreambeats Festival is een EDM, Dance, Techno & Retro Festival in het hartje van Kortemark. Elk jaar verwelkomen ze de beste en opkomende artiesten op 4 podia. If you can dream, you can do it!

Naar de website 

G-Art

odoo grafisch design
website ontwikkeling


Waar alchemisten hun magie gebruiken om ruwe ideeën te transformeren tot prachtige, betekenisvolle tatoeages. Stap binnen in ons creatieve toevluchtsoord, waar de passie voor inkt tot leven komt. Laat je betoveren door onze topkwaliteit en dompel jezelf onder in een onvergetelijke ervaring.

Naar de website 

Fantasty

wordpress grafisch design
website ontwikkeling offerte tool


Op zoek naar unieke geschenkpakketten voor bedrijven en verkoopoplossingen voor verenigingen en scholen.

Dompel je bedrijf onder in de wereld van unieke geschenkpakketten en/of ontdek krachtige manieren om geld te verdienen voor je vereniging. Bij Fantasty vind je de perfecte mix van een fantastisch en tasty aanbod. Fantasty toch?

Naar de website 

Joverma

odoo grafisch design
website ontwikkeling


Vrachtwagens met kraan, een containersysteem, open laadbakken, kippers, aluminium kraan, … dan bent u bij Joverma aan het juiste adres! Joverma combineert een ruim aanbod aan kraanwagens met een uitgebreide kennis door ervaring. Ook een chauffeur nodig voor deze werken? Geen probleem! Samen met u zoeken zij naar een gepaste oplossing voor uw opdracht.

Naar de website 

Best Advice

odoo website ontwikkeling


Word je volledig GAGA van CRM, CPL, CMS, LTV B2B B2C
ROI KPI CTR ESP NPS en QR?

best_advice adviseert en begeleidt u met ontwikkeling
van de juiste communicatiestrategie en de uitrol van uw
marketing- en communicatieplan.

Naar de website 

Hocameat

odoo grafisch design
website ontwikkeling


Hoca Meat Products is gespecialiseerd in het vervaardigen van vleeswaren voor de moslimmarkt. Onder het huismerk, Zahra, bieden zij klanten een gediversifieerd assortiment aan. Alle producten worden strikt bereid volgens de halal normen.

Gespecialiseerde groothandelaars in binnen- en buitenland verzorgen de distributie naar slagerijen, traiteurs en supermarkten.

Naar de website 

Depraet's

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Met meer dan 150 jaar ervaring is Depraet’s is een begrip in de sector van   bedrijfskleding en veiligheidskleding voor KMO  (industrie, bouw, handelaars, horeca…), OCMW, WZC, scholen, openbare besturen, medische en paramedische sectoren, dienstverlenende  ondernemingen…

Naar de website 

Roeselare Awards

odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


De productieve spil van Zuid-West-Vlaanderen, een aantrekkingspool voor mensen, talent en bedrijven. De Roeselare Awards zet al meer dan 20 jaar het vitale imago van de Rodenbachstad in de verf door uitzonderlijke bedrijven, handelszaken en individuen te belonen.

Op het slotevent worden de awards uitgereikt. Dit is steevast een bruisende feestavond vol acts en een fantastische show met afterparty.


Aluvida

Wordpress grafisch design
website ontwikkeling


Op zoek naar een kwalitatieve carport, terrasoverkapping of fietsenstalling? Bij Aluvida ben je aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring achter de kiezen en oog voor jouw wensen, staan we altijd garant voor een mooi resultaat waar je jaren van geniet. Alle producten zijn gemaakt uit aluminium en ze stellen deze zelf samen in hun atelier. Aluvida, dat is 100% Belgisch vakmanschap aan huis geleverd én geplaatst.​

Naar de website 

Mint Consult

WORK IN PROGRESS Wordpress
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


Mint Consult helpt internationale bedrijven en andere werkgevers hun loonbeleid te optimaliseren. Onze expertise in belastingrecht en loonfiscaliteit gebruiken we om een efficiënt beloningssysteem uit te werken. Ons doel: uw werknemers blijven motiveren en uw onderneming doen groeien.

Managing Director Sven Monsaert is de man achter Mint Consult. Hij werkte meer dan 15 jaar als Tax Consultant voor een groot internationaal consultancybedrijf, waar hij een brede ervaring opdeed in global mobilitycompensation & benefitsdirector’s remunerations en business coaching.​


Kampeerder

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling webshop ontwikkeling


K2 en de Kampeerder zijn dé referentie voor technische outdoorkledij in Antwerpen en ver daarbuiten. Al sinds de begindagen zijn zij gespecialiseerd in kampeermateriaal , klimmateriaal en outdoorkledij.


Brandweer Westhoek

Wordpress grafisch design
website ontwikkeling intranet


Een schitterend team van toegewijde, vrijwillige en professionele brandweermannen en -vrouwen die de veiligheid van de Westhoek altijd weer voorop stellen. Voor Brandweer Westhoek ontwikkelen we momenteel een uitgebreide multi-site omgeving met intranet en tal van op maat gemaakte functionaliteiten....


De 3 Advocaten

WORK IN PROGRESS Wordpress
website ontwikkeling


Als kantoor bundelt De 3 Advocaten op dit moment  75 jaar ervaring in de advocatuur. De 3 Advocaten adviseert zowel particulieren als ondernemingen en staan hen bij in het kader van onderhandelingen, bemiddelingen en procedures.

Hun gecombineerde ervaring is voor u beslist een  meerwaarde!


Act in Time

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling customer portal


Act in Time bestaat inmiddels ruim 30 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een gerespecteerd en betrouwbare leverancier van onderdelen voor machine en apparatenbouw. Sinds enkele jaren ligt de focus nu volledig op 'mechatronica' en u kan rekenen op ons advies voor een los onderdeel of voor de totale oplossing!


Villa Sabbia

WORK IN PROGRESS odoo grafisch design
website ontwikkeling


Een vakantiewoning gelegen in een rustige en idyllische omgeving, omringd door prachtige natuur en uitzicht op de bergen. De perfecte uitvalsbasis voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en avontuur.


Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!