Web audit

Een objectieve web audit kan resulteren in meer leads en omzet

Uw website of webshop ziet er wel top uit, maar de sales of aanvragen blijven uit? Door middel van een diepgaande analyse gaan we op zoek naar de bottlenecks & opportuniteiten bij uw bestaande website of webshop met een duidelijk stappenplan als resultaat.

Onze web audits bestaan uit SEO analyses, social media analyses, conversie analyses & digitale marketing analyses. 

Voordelen van een web audit

white printer paper on white wall

Persoonlijk overleg 

Vooraleer we de analyses en audit opstarten nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk overleg. Zo krijgen we betere inzichten in uw bedrijf, werkwijze en doelstellingen.

Specifieke audit

Geen copy-paste van standaard audits maar een analyse van uw specifiek web project. Een web audit volledig afgestemd op uw doelgroep, doelstellingen en werkwijze.

Diepgaande analyses

We zorgen voor een diepgaande website audit bestaan uit SEO analyses, social media analyses, marketing analyses en conversie analyses.

 

Ervaren experts

Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in digitale marketing en web ontwikkeling. D.m.v. onze audits willen wij deze knowhow graag met u delen om tot optimaal resultaat te komen.

Praktische tools & tips 

Uw audit resulteert in een duidelijk rapport met tal van hands-on tips die u zelf of uw web bouwer stapsgewijs kunt toepassen of bijsturen.

Follow up 

Werd één of meerdere van de stappen uitgevoerd? Laat het ons weten. Wij volgen de impact ervan ook graag verder op en blijven u verder  ondersteunen.

Reken op de digitale marketing expertise van 2mprove


Wij beschikken over uitgebreide kennis, in-house specialisten en een unieke hands-on mentaliteit.  Benieuwd naar waar wij ook voor uw bedrijf specifiek het verschil kunnen maken? Maak een vrijblijvende afspraak. Wij nemen graag de tijd om uw bedrijf beter te leren kennen.

Maak een afspraak 

Voordelen van een web audit

Hoger scoren in Google 

Het is geen verrassing dat de eerste positie in Google het meeste verkeer oplevert. Studies hebben aangetoond dat de eerste positie op een pagina met zoekresultaten ongeveer 33% van al het verkeer naar die pagina doorklikt.

Uiteraard willen we allemaal op de eerste positie van de zoekresultaten terecht komen. Maar geen nood....elke andere positie op pagina één ontvangt meer verkeer dan alle volgende pagina's, dus ook als u tweede, derde of vierde bent, kunt u uw concurrenten blijven verslaan.

In onze audit besteden we aandacht aan SEO en reiken u tal van handige tips aan om uw positie in de zoekresultaten te gaan optimaliseren. 

person using macbook pro on black table
turned on monitoring screen

Méér leads & omzet genereren 

Bent u tevreden met het aantal leads of aanvragen die u via de website of webshop ontvangen? Of zou je willen dat ze wat effectiever waren?

Of het nu een B2B-bedrijf, een e-commerce winkel of een startup betreft, het vergroten van het aantal leads of online sales zou een topprioriteit moeten zijn.  U moet marketingcampagnes optimaliseren om elke laatste lead uit uw campagnes te persen.

Ben je klaar om aan het werk te gaan? A.d.h.v. onze analyses en praktisch stappenplan helpen wij u mee op weg om online meer leads en meer omzet te genereren?

Duidelijke briefing

SERP, Click through rate, bounce rate.... allemaal belangrijke technische termen die specifiek bij web specialisten gekend zijn. Maar misschien bent u helemaal niet thuis in de wondere wereld van het web.

We zorgen voor een duidelijk leesbaar en begrijpbaar rapport, een hands-on stappenplan en lichten toe waar nodig. Het vakjargon van web developers en digitale marketeers is voor u misschien Latijn daarom zijn onze audits opgesteld in een eenvoudig te begrijpen vorm en taalgebruik.

text
people gathering in a event

De correcte doelgroep bereiken 

Weinig dingen zo frustrerend dan het gevoel te hebben dat u uw doelgroep niet bereikt met uw marketinginspanningen. Gelukkig zijn er verschillende indicatoren waar u op moet letten wanneer u uw campagnes evalueert en bepaalt of uw marketing al dan niet werkt zoals het hoort.

Een web audit (inclusief digitale marketing analyses) kan u leren waar of via welke kanalen uw gewenste doelgroep het makkelijkste te bereiken en of de inspanningen die u op vandaag levert ook effectief voorgeschoteld worden aan de gewenste doelgroep

Blijf op de hoogte!

We beloven dat we enkel interessante weetjes zullen versturen!